Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Łukasz xxxxxxxx Mariusz Grabalski Fatum :) Łukasz Rybarczyk Tomek ... Mag Gregor Mateusz W Damian Sawicki (7437 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hahahaha, myslisz ze on jest na tyle głupi zeby z "laskami" w Norwegii komunikowac sie przez gg i portale spoęłcznosciowe???
On ma numer telefonu.
Nie życze ci źle, absolutnie, ale przejrzyj na oczy. To ze znasz jego hasła NIE ZNACZY NIC.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a może oprócz haseł ma jeszcze podsłuch i kamerę i wtedy jest już JEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
I znów te zimne i podejrzliwe brunetki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(landi)
Wiking
pff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Klor włosów nie ma nic do rzeczy. Twoj facet jest w Norwegii sam i jak bedzie chcial, to sobie zycie urozmaici. Znam wielu facetow, ktorzy mają w Polsce rodziny. Jestem w NO trzeci rok i wiele widzialam, nie znam ZADNEGO zonatego faceta, ktory byłby wierny. A znam ich wielu, bo pracowalam na budowie. Nie sadze zeby kłamali mowiąc o tym ze mają kogos tutaj. A zona w PL zadowolona bo co miesac ma przelew i na kosmetyki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(landi)
Wiking
Jeśli ktoś jest uprzedzony do facetów bo np w życiu komus nie wyszło to o wszystkich mężczyznach będzie miał negatywne zdanie. Poprzedniemu chłopakowi bym nie zaufała na takim wyjeździe, temu ufam i jest dobrze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Matko Boska - Paris opamiętaj się. Nie znasz i pracowałaś na budowie. Niewiasto to nie są argumenty. Ja pracuję również na budowie i znam z 5.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jasta102 napisał:
Matko Boska - Paris opamiętaj się. Nie znasz i pracowałaś na budowie. Niewiasto to nie są argumenty. Ja pracuję również na budowie i znam z 5.
jasta ....a wszystkie cię kręcą czy znasz je tak tylko z ciekawości
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Ich, tych biedaków co nie zdradzają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(landi)
Wiking
Ja juz sie tu lepiej nie wypawiadam, bo panuje tu chaos i zero życzliwość dla każdego. Najchętneij to byście pewnie przelecieli na wzajem małżonków tutaj obecnych osób, żeby tylko zrobić komuś na złość i zakłócić szczęście jakie niektórzy mają
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok